Over Lindsay en het platform

Allereerst, welkom op het platform. Graag vertel ik je op deze pagina meer over het platform en over mij, Lindsay Arts. 8 december 2016 gebeurde mij iets wat ik nooit had gedacht, gehoopt of had gevreesd. Ik werd verkracht in mijn eigen huis. De schaamte was zo groot dat ik hier twee maanden lang, niks over deelde. Tot ik niet meer kon en brak.

Tijdens de zoektocht naar hulp, kwam ik er online achter dat er weinig verhalen waren van vrouwen of mannen die precies hetzelfde was overkomen. Niet gek, want ingewikkeld en hier heb je bijhoorlijke ballen voor nodig. Om het zo te zeggen.

Zes maanden na mijn verkrachting startte ik de blog Lindsay’s journey om te vertellen wat mij overkomen was en hoe ik moet vechten om alles te verwerken. De reden? Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Als ik er al tegenaan loop dat ik geen troostende verhalen kan vinden, hoeveel anderen dan niet?

8 december 2020 kwam dit platform online met maar het doel het taboe te doorbreken. De veilige plek te zijn waar survivors van seksueel geweld verhalen van anderen kunnen lezen en we de actualiteiten in de gaten houden. Daarnaast begeleid ik persoonlijk ook aanvragen voor het Schadefonds geweldsmisdrijven en kun je in de shop een kaart bestellen of versturen. Tot slot vind je in onze maandelijkse nieuwsbrief een update van nieuwe blogs en publicaties.

Vragen of een suggestie? Neem dan contact op.

Samen doe je het niet alleen. Dit is ons verhaal

Mogelijk gemaakt door:

Samen doe je het niet alleen. Diverse partners maken het mogelijk dat dit platform kan bestaan. Wil jij ook je steentje bijdragen?