AFBEELDING

In de media

Sinds mei 2017 vertel ik mijn verhaal door middel van mijn blog en inmiddels ben ik ook met regelmaat in de media te vinden. Hieronder de verschillende media waar ik in verschenen ben. Daarnaast ben ik ook in te huren als spreker, Onderaan de pagina vind je hier meer informatie over.

As seen in

Spreker

Lindsay Arts (1993) praat sinds mei 2017 over de nasleep van seksueel geweld. Hiermee hoopt ze survivors een hart onder de riem te steken en het taboe te doorbreken. Niet langer zwijgen over dit probleem, maar het openbreken. Lindsay sprak eerder met onder andere minister Dekker (Rechtsbescherming) over het belang van goede wetgeving en de juiste lijnen van hulp. Daarnaast is zij ook een van de gezichten van de overheidscampagne ‘Wat kan mij helpen?’

Als spreker heeft zij het over onderwerpen als veerkracht, PTSS, leven met angst en victimblaming.

Meer over Lindsay als spreker