Spreker

Lindsay Arts (1993) begon in mei 2017 een blog genaamd Lindsay’s journey. Haar verhaal, hoe zij werd verkracht in haar eigen huis, PTSS kreeg en op zoek ging naar de hulp om dit te verwerken. Op haar blog hield ze haar volgers op de hoogte en zo kwam er eind 2018 het eerste media verzoek. Inmiddels heeft Lindsay in diverse media gestaan en biedt zij met dit platform ruimte voor iets waar nog zo’n taboe op heerst.

Als spreker neemt Lindsay je mee in haar eigen verhaal. Niet alleen de weg naar verwerking, maar ook het proces van aangifte doen, te maken krijgen met victim blaming.

Lindsay vertelt het verhaal van overleven naar leven en wil anderen met haar verhaal inspireren. Dat welke uitdaging je het leven ook geeft er een weg is om er mee om te gaan.

Uiteraard is Lindsay ook te boeken als dagvoorzitter voor evenementen of congressen.

Veelvoorkomende onderwerpen:

– seksueel geweld – (over)leven PTSS – victim blaming – wetgeving – taboes doorbreken –

Boeking aanvragen

De mogelijkheden zijn uiteraard altijd divers. Hieronder ieder geval veel voorkomende vragen beantwoord.

Dat is natuurlijk afhankelijk van het onderwerp en de gelegenheid. Meestal duurt mijn talk rond de 45 minuten. Hierin is de ruimte voor een interview ter introductie, mijn kernverhaal en een live Q&A met publiek.

Ik ben te boeken vanaf € 750,- Dit is verder afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan inhoud en aanvullende wensen. In de prijs zijn eventuele reiskosten inbegrepen.

Een microfoon is fijn voor een grotere zaal – maakt mij niet uit wat voor microfoon dat precies is. Een beamer gebruik ik niet per se, ik kan ook gewoon zonder beamer een praatje houden.

Natuurlijk! Voordat ik kom spreken we sowieso over de telefoon over wat je precies zoekt en hoe ik dat het beste kan aanpakken, en eventueel kunnen we ook digitaal een kop koffie drinken.

Ik vind het gezellig om de sfeer mee te krijgen, dus zal sowieso ruim op tijd aanwezig zijn, en blijf vaak – mochten jullie dat ook gezellig vinden – ook meelunchen of borrelen. De prijs is wel gebasseerd op een halve dag, dus zou je echt willen dat ik de hele dag blijf of ook aan het eind van de dag nog in een panel plaatsneem, moeten we even opnieuw over het tarief praten.

LINDSAY KON JE EERDER ZIEN BIJ:

– Zembla – Op1 – NOS journaal – Linda Meiden –

Reviews